Comunicat de presa

« Back

Dezbatere publică asupra proiectului de Norme metodologice de aplicare a Legii achizițiilor publice (clasice), 3 februarie 2016

Ministerul Finanțelor Publice, prin Agenția Națională pentru Achiziții Publice (ANAP), organizează miercuri, 3 februarie 2016 a treia consultare publică pe marginea proiectului de Norme metodologice la Legea achizițiilor publice (clasice).

La acest eveniment sunt așteptate, în principal, IMM-uri, societatea civilă, organizații profesionale ale experților, mediul academic, dar sunt acceptate și înscrieri din partea altor alte entități care nu au reușit să participe la sesiunile anterioare.

Înscrierile se realizează prin intermediul acestui formular: http://goo.gl/forms/sCBcOJkM9V . Acesta va fi deschis până la data de 1 februarie, ora 22.00.

Precizăm că locația și ora dezbaterii vor fi comunicate prin e-mail în data de 1 februarie, după închiderea formularului, tuturor celor care s-au înregistrat.  

Pentru propuneri mai elaborate vă invităm să folosiți adresa de e-mail: transparenta.decizionala@anap.gov.ro .

Proiectul norme metodologice de aplicare a legii privind achiziţiile publice a fost publicat la data de 15 ianuarie 2016.

În urma sesiunilor de consultări, ANAP va centraliza toate propunerile/sugestiile primite, acestea vor fi integrate în proiect și, ulterior va mai fi publicată o versiune consolidată a proiectului. Și aceasta, la rândul ei, va fi supusă unei etape de consultări publice – cea prevăzută de Legea nr. 52/2003 a transparenței decizionale.

Biroul de presă